Pekingese Forum

Käyttäjien sisäänkirjautuminen
Käyttäjänimi 
 
Salasana 
    Muista minut  
Post Info TOPIC: Cirka, Oliver ja Tiina esittäytyvät


Member

Tila: Offline
Viestit: 5
Päivämäärä:
Cirka, Oliver ja Tiina esittäytyvät


Heissan!

Mie olen Tiina ja kotoisin Pohjoi-Karajasta. Meidän kokoon panoon kuuluvat Pompparinniityn Cirka ja Crickethill'sin Oliver. Cirka on jo hiukan iäkkäämpi peke herra ja hänen mittaristaan löytyy jo reilut 8 vuotta. Oliver on meidän uusin tulokkaamme ja reilu puolivuotias uros poika hän on.

Itse olen aivan hullaantunut ja ihastunut kyseiseen rotuun ja siksi olinkin iloinen tälläisen foorumin olemassa olosta.

Kerronpa myös hiukan meidän koiriemme luonteistakin, että Cirka on arvonsa tunteva majesteetti ja ei suostu laittamaan ihan mitä tahansa herkkupaloja suuhunsa vaan täytyy olla sitä tiettyä herkkua. Lätäkötkin meidän Cirkamme kiertää ja jos edes sateella suostuu tassuansa pistämään ulos.

Tämä nuorempi herra Oliver on taas aivan toista luokkaa. Sille kelpaisi mikä tahansa suuhunsa ja söisi itsensä ähkyyn asti, jos sen sallisimme. Oliveri on hirmuisen hellyydenkipeä ja haluaa aina olla huomion keskipisteenä.

Tällä hetkellä meillä on näiden kahden uroksen kesken meneillään valtataistelut, että kumpi onkaan talon pomo. Cirka on nykyään kotikoirana, toki cirkaa käytettiin näyttelyissä, mutta sieltä ei suurta menestystä tullutkaan. Cirkan kanssa harrastimme monta vuotta koirakoulua ja sen innoittamana tietenkin agilityä ja tokoa. Osallistuimme virallisiin toko kisoihin ja herralle sattui huono päivä niin ei suurta kunniaa sieltäkään tullut, mutta emäntä sai hurjaa luonnekasvatusta itselleen, kun koira ei totellutkaan niinkuin oli aikasemmin tehnyt.

Oliverin kanssa olemme käyneet yhdessä Match Showssa ja se oli ihmeellinen kokemus pennulle. Olimme pentuluokan sinisten nauhojen saaneiden kakkosia, joten oikein kivasti meni! Tulevaisuudessa nähdään kuinkas sitten oikeassa näyttely kehässä käy. Tässä oli pientä esittelyä lähinnä koiristani, koska nehän täällä ovat pääroolissa! Kuvia kun en tänne jostain kumman syystä osannut laittaa, niin niitä löytyy omasta blogistani ainakin jonkun verran käykää siis siellä vierailemassa. http://ohhithere.vuodatus.net/

Ihanaa joulun odotusta vain kaikille!

-Tiina, Cirka & Oliveri

__________________
tiina


Member

Tila: Offline
Viestit: 15
Päivämäärä:

Heissan!

Kiva kun tänne tulee lisää väkeä smile, meinaa olla aika hiljaista täällä. Hurmaavia koiria sulla!! Meillä Dora on samanlainen kuin Oliver, ruoka kyllä maistuu ja syyä vois niin kauan et ei enää jaksa liikkua :D
Itekkin olen miettinyt agilityn harrastamista, mutta taitaapa jäädä haaveeksi kun tuo mun peke on niin kömpelö hmm ei edes portaita pääse vielä ylös saatikka sohvalle pääse hyppäämään vaik ikää jo 5kk... Varmaan kk sitten rupes pääseen katukivetystä ylös biggrin ja vieläkin joskus lentää rähämälleen kun tulee alas.. cry

Itse sain kuvia tänne klikkaamalla tuota alareunassa olevaa Attach Image(s) kohtaa.

__________________


Member

Tila: Offline
Viestit: 5
Päivämäärä:

Oi kiitos vinkistä kuvien lisäykseen, pitääpi ensi kerralla kokeilla sitä! :) Ei se meidän pentukaan vielä loiki tms, eikä ole edes hyväkään nuorena hyppyyttää tai antaa hyppiä korkealta. Ehkä sitten kun Oliverkin on vanhempi niin jotain pieniä esteitä ja tälläisiä opetellaan menemään.

Miusta on todella hieno juttu, että on tälläinen peke ihmisille oma fooruminsa ja jossa voi jakaa ja lukea toisten ihmisten kokemuksia arjesta peken kanssa.

__________________
tiina


Veteran Member

Tila: Offline
Viestit: 57
Päivämäärä:

Hei Tiina & pojat,

tervetuloa ja kiitos kivasta esittelystä, hauska kuulla pekingeesien aktiivisesta elämästä ympäri Suomen :).__________________
Kati Kuula & Blue Creek's Pekingese & Co
www.bluecreeks.net


Member

Tila: Offline
Viestit: 5
Päivämäärä:

Hei!

Enää ei löydy kuvia kyseisestä blogi osoitteesta. Ilmoitus luontoinen asia vain.


__________________
tiina
Sivu 1 yhteensä 1 sivusta  sorted by
 
Pikaviesti

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi pikaviestiä

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard