Pekingese Forum

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Koirien hoitopaikat


Veteran Member

Status: Offline
Posts: 36
Date:
Koirien hoitopaikat


confuseMietinpä tässä joutessani, että miten te yleensä järjestätte pekeillenne ja muille kuonokkaille hoidot, jos olette reissun päällä? Toki ystävät ja sukulaiset, mutte ellei se onnistu?  Itse olemme olleet ulkomailla muutaman viikon vuosi sitten ja IHANA kasvattajamme Minna hoiti koiriamme, joten oli kiva jättää ne tuttuun hoivaan ja seuraa löytyi jopa 8 kpl. Pojat oli niin väsyneitä parin vkon jälkeen, että uni maittoi, mutta oli siellä telmittykin. Isompi saksanseisojani on ollut aina hoidossa Kuopion Savisaaressa ja hoito ollut hyvää eli mm. 3 lenkkiä pvä ja hyvä ruoka sekä ulko-ja sisähäkki.

Olisi kiva lukea erilaisia kokemuksianne. Ja onko kellään ollut koira mukana ulkomaanmatkalla-siis ihan lomareissulla ja miten onnistui!?

 __________________
Heljä Koponen


Member

Status: Offline
Posts: 16
Date:

Meillä ei oo kokemusta hoitoloista eikä muistakaan, peket on ollu hoidossa meidän äitillä tai mieheni pikkuveljellä Pekalla jos ollaan oltu poissa. Niin ja välillä Pekka on majaillu meillä sen aikaa. Olen myös itse joskus hoitanut toisten koiria ja asunut sen aikaa hoidettavien luona, tämä on hyvä systeemi etenkin jos koiria on enemmän. 

Niin joo, onhan meillä joskus ollut myös 4H:n dogsitteri hoitamassa ja ihan myönteistä sanottavaa on hänestäkin. Sitteri oli päivät koulussa, mutta muun ajan meillä.

Mun eräällä tuttavalla on koirahoitola, mutta emme ole koskaan käyttäneet hänen palveluitaan. Hoitolasta tulee jotenkin aina mieleen tuttavan lapinkoira, se raukka haukkui ekat kaksi päivää niin, että ääni lähti ja muutaman viikon kuluttuakin kuului vaan vaimeaa kähinää kun yritti haukkua.
__________________


Member

Status: Offline
Posts: 18
Date:

tätä laumaa ei jätetä kellekkään, joten minä en lomaile ;)

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard